Petra de Groot

Na de opleiding tot sportdocent (ALO) heb ik de post HBO- opleiding ‘bedrijfssport manager’ gedaan aangezien dit toen veel kansen gaf op werk.

Via die opleiding ben ik in de sportschool wereld terecht gekomen en vind het, na ruim 30 jaar, nog steeds boeiend.

In die jaren heb ik steeds scholingen gevolgd om mij verder te professionaliseren zowel op fitness gebied (bijvoorbeeld een bijscholing voor fysiotherapeuten om te trainen bij blessures) als op nieuwe trainingen (skigym, sportief wandelen, spinning, body balance, pilates ,hardlooptraining ,55+ fitness etc).

Ook op gebied van voeding heb ik diverse opleidingen gevolg: gewichtsconsulent en diverse specialisaties zoals ’sport en voeding’, ‘kind en voeding, ‘emotie eten’, ‘voeding en overgang’

Op het gebied van gedragsverandering heb ik o.a. de leergang ‘positieve psychologie’ gevolgd op de Hanze Hogeschool.

Dit alles zorgt ervoor dat ik op maat-gemaakte programma’s kan maken waarbij je ook voldoende plezier houdt want sport moet voor mij vooral plezier geven!

Het leuke van personal training vind ik dat je extra aandacht kunt geven, goed op de techniek kunt letten en een programma kunt maken gericht op de persoonlijke doelen. Voor de een is dit sterker worden, meer conditie, voor een ander bijvoorbeeld in beweging komen en dit vol kunnen houden.

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 050 - 31 85 639.

Contactformulier

Hij motiveert en haalt het sportief het beste uit mij dankzij intensieve bokstraining

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden
Eendrachtskade NZ3