Small group training

Personal Training of Small Group Training?

Zoals de naam aangeeft is personal training ( 1 op 1 begeleiding) / small group training (maximaal 4 personen) gericht op jou als individu. De focus ligt volledig op jou en het behalen van jouw doelen. Misschien heb je al pogingen gedaan om te sporten, gezond te eten en je leefstijl te veranderen. Misschien ook niet!? Maar, je beseft je vast dat het belangrijk is om gezond en vitaal te zijnā€¦ en te blijven!

Er zijn helaas ook genoeg excuses, waardoor je geen tijd hebt om energie te (blijven) steken in sport en beweging. Wat de reden of het excuus ook mag zijn: de gevolgen liegen er niet om. Een verhoogd risico op overgewicht, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, stress gerelateerde aandoeningen, waaronder tekort aan energie, een verminderd (zelf)vertrouwen en kans op een burn-out.

Small group training is ideaal als je de stap naar personal training te groot vind. Tijdens small group training kan je samen met een vriend, vriendin, broer of zus (noem maar op) persoonlijke doelen behalen. Small group training is een persoonlijke, afwisselende trainingsmethode waarbij je gezellig in gezelschap kan sporten.

Wil je graag werken aan je fysieke (en mentale) doelstellingen, maar liever niet alleen? Ontdek hoe het is om te sporten in gezelschap onder begeleiding van een personal trainer bij Sportief90 en plan direct je intake gesprek!

 

Schrijf je in voor een gratis proeftraining

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 050 - 31 85 639.

Contactformulier

Hij motiveert en haalt het sportief het beste uit mij dankzij intensieve bokstraining

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden
Eendrachtskade NZ3