Het team

Maak alvast kennis met ons team!

Frank Hemstra

Hallo, ik ben Frank Hemstra, geboren in 1988 en ben sinds 2012 in dienst bij sportief 90.
Ik ben begonnen als fitness instructeur en groepsles-instructeur, maar ondertussen is mijn skillset flink uitgebreid. Vier jaar lang heb ik gestudeerd aan het CIOS in Heerenveen. Daar heb ik mijn fitness trainer A, B, en Lifestyle coach diploma’s behaald. De personal training die ik geef is in de vorm van boksen en krachttraining. De begeleiding is 1 op 1 en de aandacht ligt op het zo goed en zorgvuldig mogelijk uitvoeren van de training.

Ik zie personal training als een middel om iemand zo effectief mogelijk te begeleiden. Deze begeleiding geef ik mensen graag op het sociale vlak maar ook op het gebied van kennis delen. Het is voor mij belangrijk dat ik mensen de juiste houding aanleer tijdens het trainen en dat ze de oefeningen correct uitvoeren. Persoonlijke doelstellingen worden samen realistisch opgesteld en nagestreefd.

“There are no shortcuts.”

Lijkt het jou leuk om samen met mij te boksen, of te werken naar een fitter lijf? Dan hoor ik graag van je.

Petra de Groot

Na de opleiding tot sportdocent (ALO) heb ik de post HBO- opleiding ‘bedrijfssport manager’ gedaan aangezien dit toen veel kansen gaf op werk.

Via die opleiding ben ik in de sportschool wereld terecht gekomen en vind het, na ruim 30 jaar, nog steeds boeiend.

In die jaren heb ik steeds scholingen gevolgd om mij  verder te professionaliseren zowel op fitness gebied (bijvoorbeeld een bijscholing voor fysiotherapeuten om te trainen bij blessures) als op nieuwe trainingen (skigym, sportief wandelen, spinning, body balance, pilates ,hardlooptraining ,55+ fitness etc).

Ook op gebied van voeding heb ik diverse opleidingen gevolg: gewichtsconsulent en diverse specialisaties zoals ’sport en voeding’, ‘kind en voeding, ‘emotie eten’, ‘voeding en overgang’

Op het gebied van gedragsverandering  heb ik  o.a. de leergang ‘positieve psychologie’ gevolgd op de Hanze Hogeschool.

Dit alles zorgt ervoor dat ik op maat-gemaakte programma’s kan maken waarbij je ook voldoende plezier houdt want sport moet voor mij vooral plezier geven!

Het leuke van personal training vind ik dat je extra aandacht kunt geven, goed op de techniek kunt letten en een programma kunt maken gericht op de persoonlijke doelen. Voor de een is dit sterker worden, meer conditie, voor een ander bijvoorbeeld in beweging komen en dit vol kunnen houden.

Wouter Vink

Mijn naam is Wouter Vink (26 jaar) en ik ben Personal trainer bij Sportief90.

Vanaf mijn 16e levensjaar ben ik al bezig met fitness. Ik ben gecertificeerd personal trainer met fitness diploma A, B en een vakbekwame sportdocent in het onderwijs. Mijn ervaringen heb ik opgedaan in de fysio fitness en onderwijsinstellingen met een brede doelgroep mensen. In het verleden heb ik veel getraind in de grotere sportscholen. In het verleden heb ik veel blessureleed gekend in mijn onderrug. Tijdens mijn opleidingen heb ik onder andere geleerd hoe belangrijk je core stability (bestaande uit je onderrug, bilspieren en buikspieren) is voor blessurepreventie. Een goede houding, wat vaak ontbreekt bij mensen, is een grote oorzaak hiervan.

Ik wil voorkomen dat mensen de details van een goede houding over het hoofd zien wanneer zij voor het eerst in contact komen met een fitnessbranche. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk je houding is en ik vind het belangrijk dat andere zich hier ook bewust van worden. Dit geldt zowel voor in de sportschool als voor in het dagelijks leven. Op voedingsgebied heb ik mijn eigen ervaringen opgedaan waarbij bewustwording van wat je eet belangrijk is.

 

 

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in, kom een keer langs of bel ons op 050 - 31 85 639.

Contactformulier

Hij motiveert en haalt het sportief het beste uit mij dankzij intensieve bokstraining

Bekijk alle ervaringen
Een van onze teamleden
Eendrachtskade NZ3